PROTEC

Salloni i mobileve - Hajdini Com

Komoran dhe Fushë Kosovë

Lloji:Fasad e varur Gjysemstrukturale
Materiali: Grek, Exalco
Qelqi: Termopan, Parsol i gjelbërt,Low-e

PROTEC
©2011 All rights reserved.
info@protec-ks.net
0280 330 220