PROTEC

Supermarketi VIVA

Lipjan 2009

Lloji:Fasad e varur gjysemstrukturale ,dhe dyer paluse
Materiali: Grek, Exalco
Qelqi: Termopan, PasollGrey(hiri)

PROTEC
©2011 All rights reserved.
info@protec-ks.net
0280 330 220