PROTEC

Projektet

 

Salloni i Driatreve PROTEC

Salloni i Driatreve PROTEC

  2013

 

Fasad e Varur Strukturale

Profila alumini Domal Mirror,Italin

xhami: Kater stinor 3f3 i laminuar

Fasad Venstiluse PIRUCELI

Qendra tregtare SUPER VIVA,Ferizaj

Qendra tregtare SUPER VIVA,Ferizaj

2012

Fasad e Varur Gjysem Strukturale

Alumin ITALIAN

Xhami 6 mm Low-e+16+3f3 i laminuar

Fasad Ventiluse Bond, konstrukcion Alumini

Dyer Automatike te Prodhuesit ''BESAM'' Suedi

Objekt Afarist ,Pejë

Objekt Afarist ,Pejë

 2011

 

Fasad e Varur Gjysem Strukturale

Alumin Italian

Xhami 6low-e+12+3f3 i laminaur

Fasad Ventiluse Bond

Fabrika e Qokollades ''Kamila'' Prizren

Fabrika e Qokollades ''Kamila'' Prizren

Prizren -2011

 

Fasad e Vrur Strukturale

Profil Alumini ITALIAN

Xhami  4 low-e+16+ 6 mm I Temperuar

Vasad Ventiluse BOND.

Dyer Automatike ,Harkore

Obejkt,Banesor KQIKU

Obejkt,Banesor KQIKU

Gjilan/2011

 

Dritare nga Plastika

Fasad e varur Gjysem strukturale nga Alumin

 

 

Salloni dyerve te drurit ''BERISHA Ferizaj

Salloni dyerve te drurit ''BERISHA Ferizaj

  Lloji; Fasad e varur gjysem strukturale

 

Objekti Afarist ''EXIN''

Objekti Afarist ''EXIN''

Prishtine 2011

 

Objekt Privat

Objekt Privat

Korrik 2011

Ferizaj / Kosove

Lloji; Fasad e varur Gjysem strukturale

Xhami 4mmLow-e+16+6mm Grey

Bond Grey

 

Objekt Privat

Objekt Privat

Korrik 2011

Peje / Kosove

Lloji; fasad e varur Gjysem strukturale

Ngjyra Ral-9011

Xhami  6mm Low-e+18+3f3 mm i laminuar

Mveshje me Bond Grey

Objekti Afarist ''MODATEX''

Objekti Afarist ''MODATEX''

Gjilan 2011

Lloji; Fasad e Varur Gjysem Strukturale

Xhami 4 mm low-e+14+6 mm i Temperuar

Mveshja me BOND Grey

Qershor 2011

Objekt Privat

Objekt Privat

Mars 2011
Viti /Kosove
Lloji;Fasad e vurar Gjysem strukturale
Xhami;4+20+6 mm Parsoll green

Salla e Sporteve

Salla e Sporteve "ADEM JASHARI"

Mars 2011
Obiliq / Kosove
Lloji: Fasad e varur gjymes strukturale
Xhame sigurie 3f3+16+3f3 Parsoll grey

Objekt Afaristë ELEKTRA

Objekt Afaristë ELEKTRA

Hani Elezit 2011

Lloji:Fasad e varure gjysemstrukturale

Materiali:Italian ''Domal Mirror''

Qelqi:Termopan transparent,Low-e

 

Objekt Afaristë Palma

Objekt Afaristë Palma

Vushtri 2008

Lloji:Fasad e varur gjysemstrukturale me kapak të brinjëzuar
Materiali: Grek, "Exalco''
Qelqi: Termopan, Parsoll i Gjelbërt

Objekt Afaristë TEB Banka

Objekt Afaristë TEB Banka

Gjilan 2007

Lloji:Fasad e varur gjysemstrukturale me kaseta
Materiali: Grek, Exalco
Qelqi: Termopan, Transparent

Marketi TINA

Marketi TINA

Gjilan 2009

Lloji:Fasad e varur gjysemstrukturale
Materiali: Grek, Exalco
Qelqi: Termopan, Parsoll Grey (hiri)

Salloni CIRI

Salloni CIRI

2009

Materiali Alumin: Grek, Exalco
Qelqi: Italian, Ilaminuar,bond

Qumshtorja KABI

Qumshtorja KABI

2005

Lloji: Fasad e varur Gjysemstrukturale
Qelqi: Termopan, Parsoll i kalter

Objekt Afaraistë BKT Banka

Objekt Afaraistë BKT Banka

Gjilan 2007

lloji:Fasad e varurgjysemstrukturale
Materiali: Grek, Exalco
Qelqi: Termopan, Parsoll i kaft,bond

Qendra Tregtare Drini

Qendra Tregtare Drini

Gjilan 2006

Lloji:Fasad e varur gjysemstrukturale me kapak të rrafësht
Materiali: Grek, Exalco
Qelqi: Termopan,transparent

Objekt Privatë Luli

Objekt Privatë Luli

Viti 2010

Lloji: Fasad e varur strukturale
Materiali: Italian "Domal Mirror"
Qelqi: Termopan stop-soll i kalitur

Objekt privat Naseri

Objekt privat Naseri

Bujanoc 2008

Lloji:Fasad  e varur gjysmëstrukturale
Materiali: Grek, Exalco
Qelqi:Termopan, Stopsoll i kaltërt

Objekt Afaraist Luli

Objekt Afaraist Luli

Ferizaj 2010

Lloji:Fasad e varur Gjysemstrukturale me kapak të brinjëzuar
Materiali: Italian, Domal Mirror
Qelqi: Termopan, Transparent Low-e

Kompleksi Ricom

Kompleksi Ricom

Gjilan 2009-2010

Lloji:Fasad e varurstrukturale dhe gjysmë-strukturale
Materiali: Italian, Domal Mirror
Qelqi:Termopan, Stopsoll i gjelbërt i kalitur,Low-e

Salloni i mobileve - Hajdini Com

Salloni i mobileve - Hajdini Com

Komoran dhe Fushë Kosovë

Lloji:Fasad e varur Gjysemstrukturale
Materiali: Grek, Exalco
Qelqi: Termopan, Parsol i gjelbërt,Low-e

Supermarketi VIVA

Supermarketi VIVA

Lipjan 2009

Lloji:Fasad e varur gjysemstrukturale ,dhe dyer paluse
Materiali: Grek, Exalco
Qelqi: Termopan, PasollGrey(hiri)

Objekt afaristë - NITA

Objekt afaristë - NITA

Shkurt 2006

Lloji: Fasad e varur strukturale
Materiali: Italian "Domal mirror"
Qelqi: Termopan, Stopsol i temperuar

Galeria

PROTEC
©2011 All rights reserved.
info@protec-ks.net
0280 330 220