PROTEC

Për ne

Në mënyrë që projektet tua të marrin formën finale “ProTec” ka vizion dhe ide që dëshirat dhe nevojat e klientit të bëhen realitet.

Kujdesi maksimal dhe I vazhdueshëm ndaj konsumatorit, harmonizimi I kërkesave dhe dëshirave të tij, duke u munduar që ambientin që na rrethon ta bëjmë më të ngrohët dhe më të sigurt është një prej synimeve kryesore të kompanis. Në koperim me partnerët tanë dhe të arriturat e fundit teknike jemi pozicionuar në hap me vendet e zhvilluara dhe kemi arritur të sjellim gjithmon risi në tregun Kosovar.

Çdo klient mund ti plotësoj kërkesat e tij në hapsirën e kompanis sonë ku realizohet arti I ndërtimit bashkohor, ku kërkesat e blersit janë në rend të parë. Aspiratat për të arritur majën e suksesit janë gjenerator kryesor që projektet tona të realizohen me kohë dhe klientin ta vëm në rend të parë.

“ProTec” ka staf të kualifikuar dhe përvojë të gjatë , teknologji të avansuar , hapsirë të punës prej 2500m², materialë të kualitetit të larë si dhe show room që ofron zgjedhje maksimale.

Rruga jonë është e sigurt drejt zhvillimit dhe rritjes së mëtutjeshme të kompanis sepse kemi zgjedhur partner të suksesshëm.

Me ne në shtëpinë e ëndrrave!

 

 


PROTEC
©2011 All rights reserved.
info@protec-ks.net
0280 330 220